6.08.2017

"Це моє місто"

Таку назву має проект творчої групи 10А класу ЮЗШ№2 про свій Южноукраїнськ.

Федорчук Наталя
Чернеко Мирослава
Шинкевич Ірина

Завдання команди - це створення «анімаційного продукту» для туристів та гостей міста аби повністю розкрити потенціал  нашої місцевості. Подорожуючи містом ми повністю  переносимося на початок 80-х років та занурюємось в історію створення нашого міста.
  Анімаційний проект містить коротку історію – опис розповідь бабусі своїй онучці про те, як народжувалось наше місто. У доступній для дітей формі бабуся розповідає те, свідком і учасником чого вона була. Таким чином заохочує дівчинку до активної участі у житті та розбудові свого міста. Онучка як і бабуся візьметься за розбудову свого дому.
Також  ця короткометражка включає туристичний маршрут «Вас вітає місто Южноукраїнск», що привернути увагу гостей та й самих містян до красивих куточків нашого міста.
У команди це перший досвід у анімації. Він став також потужним мотиватором для подальшої продуктивної роботи у сфері анімації. 
"...Ми зрозуміли наскільки це складно та відповідально і як багато нам ще треба навчитись і дізнатись, щоб продукт вийшов насправді креативним. Справді немає межі досконалості і ми спробували стати тільки на першу сходинку цього шляху.

Посилання тут: Приємного перегляду

Немає коментарів:

Дописати коментар